Wie ben ik

Wie is René Moonen?

Achtergrond

Ik ben René Moonen, en mijn werkervaring ligt in de zorg- en hulpverlening. Ik ben afgestudeerd als trainer, coach en supervisor.
Sinds 2012 ben ik gecertificeerd TMA assessor. Momenteel volg ik de opleiding “advanced coaching program’, waarin de bewustwording van eigen emoties op de communicatie met anderen centraal staat.

In ieder mens schuilt de behoefte om zichzelf verder te ontwikkelen. Binnen trainings- en coachingstrajecten creëer ik een vertrouwensrelatie. Dit is de basis voor het ontwikkelen van reflectie en durfkracht. Ik ben beschouwend, intuïtief en creatief met als doel de ander te helpen met het verkrijgen van zelfinzicht. Ik ben confronterend als dit het proces van bewustwording vergroot.
Humor breng ik mee als een persoonlijke eigenschap omdat het verbindend werkt en soms nodig is om de ‘zwaarte’ van het leerproces te relativeren.

 

René Moonen privé

Ik schrijf columns, cd-recensies en poëzie. Daarnaast is het beluisteren van muziek een grote passie van mij. Graag steek ik mijn handen in de klei om beelden van keramiek te creëren. De Brouwhuissche Heide is mijn achtertuin waar ik uren met mijn Engelse Cocker Spaniëls te vinden ben.